BEMUTATÓTEREM - BUDAPEST

Bemutatótermünk szemetgyönyörködtető boralkotásokkal nyűgözi le a Smart Hotel vendégeit.

A HOTELRŐL

A Smart Hotel Budapest****, Magyarország első okos bor tematikájú hotele. Budapest város szívében, a folyton lüktető Király utcától 10 méterre, a budapesti múzeum negyedtől 800 méterre (Hősök Tere, Fővárosi Állat- és Növénykert, Széchenyi Fürdő) helyezkedik el. 4 csillagos hotelünk, 14 industrial designer szobával, beépített okos eszközökkel felszerelt, innovatív elemekkel színesített boutique hotel.

A hozzánk látogatók teljes kikapcsolódásáról wellness központunk: finn szauna, gőzfürdő, tepidárium gondoskodik. A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal készül a hozzánk látogatók színvonalas fogadására. Barátságos és nyugodt környezetet biztosít minden generáció számára, legyen szó városlátogatásról, szabadidős, vagy üzleti programokról, tradicionális magyar, köztük a Juhász Testvérek borainak kóstolásáról. Tapasztalja meg a Smart élményt!

A BEMUTATÓTEREMRŐL

Szenvedélyünk az étel, Szerelmünk a bor. Bemutatótermünk szemetgyönyörködtető boralkotásokkal nyűgözi le a Smart Hotel vendégeit. Kezdetektől fogva a Vendégeink elégedettségének elérése és igényeik kielégítése a legmagasabb szinteken a célunk az, hogy megteremtsük a legszerethetőbb környezetet legyen szó üzleti, szabadidős vagy családi utazásról.

„Nem egy klasszikus borbárként fogunk üzemelni, nem lehet majd ide az utcáról besétálni, itt az exkluzív és felelősségteljes borfogyasztás lesz a fókuszban. Előre kell majd asztalt foglalni minimum hat fővel, cserébe viszont teljeskörű kulináris kényeztetésben lesz részük a vendégeknek. A személyzet összes tagja többször járt a pincészetünkben, kóstolták és ismerik a borainkat, így hitelesen és szakszerűen tudják azokat prezentálni, miközben a falon tv-n fut a rólunk szóló film. A konyha alapesetben fingerfoodokkal készül, ám ha a későbbiekben azt látjuk, van rá igény, akkor melegkonyha is folyamatosan fog üzemelni.”
- Juhász Ádám a borbár megnyitója kapcsán (vinoport.hu)

forgóeszköz finonszírozás

Project azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B
Kedvezményezett neve: JUHÁSZVIN Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Mikro kis és középvállalkozások technologiai korszerűsítése
Kölcsön összege: 149.000.000 Ft

A vállalkozás a gazdasági helyzet, az ukrán-orosz háború következtében kialakult finanszírozási és energetikai válság miatt támogatási igényt nyújtott be a GINOP-8.3.5-18/B Hitelcél a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében. A projekt megvalósítása során igényelt finanszírozás a jelenlegi kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt vált szükségessé, hogy a Cég biztosítani tudja likviditását, a készleteinek finanszírozása pedig zökkenőmentes legyen.

Elérhetőségeink

Juhászvin Kft.
3300 Eger, Kőlyuki Pincesor 35.
Pincészet: +36 20 215 1608
Borkóstolásra Bejelentkezés: borkostolo@juhaszvin.hu
Palackozó és Raktár
3394 Egerszalók, Posta u. 2.

Titkárság, Értékesítés: +36 70 365 8239, +36 20 960 4099
Email: info@juhaszvin.hu

Kereskedelem
Kalán Sándor +36 30 958 3272 Email: kalan.sandor@juhaszvin.hu
Vályi Katalin +36 30 732 3287 Email: valyi.katalin@juhaszvin.hu

Budapesti Bornagyker és WebShop
Gali Tamás +36 30 316 1751 Email: juhaszvin@jackandwine.hu Web: www.jackandwine.hu/webshop