BEMUTATÓTEREM - BUDAPEST

Bemutatótermünk szemetgyönyörködtető boralkotásokkal nyűgözi le a Smart Hotel vendégeit.

A HOTELRŐL

A Smart Hotel Budapest****, Magyarország első okos bor tematikájú hotele. Budapest város szívében, a folyton lüktető Király utcától 10 méterre, a budapesti múzeum negyedtől 800 méterre (Hősök Tere, Fővárosi Állat- és Növénykert, Széchenyi Fürdő) helyezkedik el. 4 csillagos hotelünk, 14 industrial designer szobával, beépített okos eszközökkel felszerelt, innovatív elemekkel színesített boutique hotel.

A hozzánk látogatók teljes kikapcsolódásáról wellness központunk: finn szauna, gőzfürdő, tepidárium gondoskodik. A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal készül a hozzánk látogatók színvonalas fogadására. Barátságos és nyugodt környezetet biztosít minden generáció számára, legyen szó városlátogatásról, szabadidős, vagy üzleti programokról, tradicionális magyar, köztük a Juhász Testvérek borainak kóstolásáról. Tapasztalja meg a Smart élményt!

A BEMUTATÓTEREMRŐL

Szenvedélyünk az étel, Szerelmünk a bor. Bemutatótermünk szemetgyönyörködtető boralkotásokkal nyűgözi le a Smart Hotel vendégeit. Kezdetektől fogva a Vendégeink elégedettségének elérése és igényeik kielégítése a legmagasabb szinteken a célunk az, hogy megteremtsük a legszerethetőbb környezetet legyen szó üzleti, szabadidős vagy családi utazásról.

„Nem egy klasszikus borbárként fogunk üzemelni, nem lehet majd ide az utcáról besétálni, itt az exkluzív és felelősségteljes borfogyasztás lesz a fókuszban. Előre kell majd asztalt foglalni minimum hat fővel, cserébe viszont teljeskörű kulináris kényeztetésben lesz részük a vendégeknek. A személyzet összes tagja többször járt a pincészetünkben, kóstolták és ismerik a borainkat, így hitelesen és szakszerűen tudják azokat prezentálni, miközben a falon tv-n fut a rólunk szóló film. A konyha alapesetben fingerfoodokkal készül, ám ha a későbbiekben azt látjuk, van rá igény, akkor melegkonyha is folyamatosan fog üzemelni.”
- Juhász Ádám a borbár megnyitója kapcsán (vinoport.hu)

Elérhetőségeink

Juhászvin Kft.
3300 Eger, Kőlyuki Pincesor 35.

Titkárság, Értékesítés: +36 70 365 8239, +36 70 633 1825
Borkóstolásra Bejelentkezés: +36 70 385 0546, borkostolo@juhaszvin.hu
Pincészet: +36 20 215 1608
Email: info@juhaszvin.hu