Rendezvények

Borkóstolók, esküvők, családi rendezvények, szállás

Borkóstoló

Borkóstoló

A pincészetünk Eger egyik tradicionális pincesorán, a Kőlyukon található, ahol a borvidékre jellemző riolit tufába vájt családi pincék sorakoznak már évszázadok óta. Mi is a családi pincét bővítettük az eltelt évtizedekben, amely mára az Egri borvidék legnagyobb ászokhordó kapacitásával rendelkezik. Ugyancsak itt találhatóak a palackos érlelő pincéink, amelyek szintén lenyűgöző látványt nyújtanak. A pincéket látogathatóvá alakítottuk, hogy vendégeink minél közelebbről ismerhessék meg az itt folyó munkát.

Borkóstoló

A pincészethez tartozik egy minden igényt kielégítő vendégfogadó komplexum is, amely egyszerre idézi fel a klasszikus borospince hangulatot, ugyanakkor modern kommunikációs eszközökkel segít megismertetni vendégeinkkel a borvidéket, a dűlőinket, végigkövethetik a szőlő útját a szürettől egészen a palackozásig. A meghitt borkóstoló sarkok kiváló helyszínt biztosítanak egyedi borkóstolásokra, az impozáns kóstolóterem pedig családi, baráti, céges rendezvények, exkluzív fogadások, esküvők számára is ideális 100 főig.

Borkóstoló pincelátogatással egyéni látogatóknak

Borkóstoló pincelátogatással egyéni látogatóknak

Nyitvatartási időben pincészetünkben előzetes bejelentkezés nélkül is van lehetőség borkóstolásra és vásárlásra. Előzetes időpont egyeztetéssel pincelátogatást és a szakmai idegenvezetés is tudunk biztosítani, azonban ez minden esetben időpont foglaláshoz között.

Nyitva tartás
Hétfőtől-péntekig: 08-16 óra között, szombaton: 09-18 óra között.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:
E-mail: borkostolo@juhaszvin.hu
Telefon: +36 20 215 1608

Borkóstoló pincelátogatással csoportok számára

Borkóstoló pincelátogatással csoportok számára

Elsősorban előzetes bejelentkezés alapján, csoportoknak is szervezünk pincelátogatással egybekötött, szakértő borkóstolást, a hét bármely napján. Ezekhez borkorcsolyákat is tudunk kínálni, amely lehet friss pogácsa vagy komplett falusi vegyes ízelítő tál. Igény esetén meleg étel felszolgálására is van lehetőség.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:
E-mail: borkostolo@juhaszvin.hu
Telefon: +36 20 215 1608

Kitelepült borkóstoló

Kitelepült borkóstoló

Előzetes egyeztetés alapján az ország egész területén tartunk borainkból kóstolókat, illetve borvacsorákhoz biztosítjuk a fogásokhoz illő borokat és a magas szakmai színvonalú bemutatót.

Ajánlatkérés, időpont egyeztetés:
E-mail: borkostolo@juhaszvin.hu
Telefon: +36 20 215 1608

Keressen bennünket, és beszéljünk meg egy ideális időpontot a kóstolóra!

Esküvőhelyszín

Esküvőhelyszín

Tradicionális családi pincészetünk 2012-ben egy új, minden igényt kielégítő kóstoló- és rendezvényteremmel bővült. Egerben egyedülálló módon szerettük volna ötvözni a természet adta nyugodt, kellemes helyszínt, egy korszerű európai színvonallal, amely megfelelő helyszíne lehet álomesküvő megszervezésének. Egri komplexumunk megfelelő környezetet biztosít klasszikus és modern esküvő megvalósítására is. Célunk, hogy ez a szép alkalom valóban felejthetetlen és tökéletes legyen az első pillanattól kezdve.

Rendezvénytermünk 100 fő részére biztosít kényelmes ünneplési helyszínt

Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk nem csak az esküvő napján bonyolítja le az esküvőt célunk, felajánljuk, hogy Önök, az Ifjú Pár, a Családtagok előtte már 2 nappal is igénybe vegyék a helyszínt.

  • Az ifjú pár és a családtagok számára külön kulccsal rendelkező öltöző szobát biztosítunk, amely alkalmas az ajándékok tárolására is
  • A helyszín ingyenes, őrzött (!) parkolást biztosít a rendezvény teljes ideje alatt
  • A Juhász Testvérek Pincészete a gyermekeket sem felejtette el a rendezvényház építése alkalmával, korszerű, jól felszerelt, vadonatúj gyermekjátszó gondoskodik a kicsik szórakozásáról, amelyhez igény esetén szakképzett felügyelő is tartozhat

Ajánlatkérés, bejelentkezés, időpont egyeztetés:
E-mail: borkostolo@juhaszvin.hu
Telefon: +36 20 215 1608

Szertartásvezető partnerünk

Szertartásvezető partnerünk
Kovács Döniz - Szertartásvezető

A tökéletes esküvői szertartás érzelmes és egyedi, mint a szerelem. Mint szertartásvezető, lehetőségem van előzetesen megismerni a párt, személyessé varázsolni az esküvőt. A közös történetek beszédbe csomagolása az én hivatásom. Szenvedéllyel tervezek meg minden szertartást, esketéseimre maximális átéléssel készülök. Célom, hogyha majd évekkel később a házaspár visszagondol az esküvőjük napjára, azt mondhassa, Róluk szólt. Keressetek bizalommal és valósítsuk meg együtt közös életetek első, legszebb napját ott ahol megálmodtátok, akkor amikor akarjátok, úgy ahogy elképzeltétek, olyan szöveggel, amit szeretnétek.

Házassági fogadalom megerősítése

Egy házaspár életében fontos és különleges dátumok a házassági évfordulók. Kedves szokás ezen évfordulón meglepni egymást egy meghitt vacsorával, egy szép csokor virággal, egy együtt töltött hétvégével. És még különlegesebb ezen alkalomból megerősíteni a házasságkötéskor tett fogadalmat. Egy kerek házassági évfordulón tett fogadalom megerősítés a házastárs megbecsülését jelképezi, mely a közösen eltöltött évek alatt egyre csak mélyül.

Tel.: + 36 20 980 5186
E-mail: kovacsdonizszertartasvezeto@gmail.com
Instagram Facebook

forgóeszköz finonszírozás

Project azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B
Kedvezményezett neve: JUHÁSZVIN Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Mikro kis és középvállalkozások technologiai korszerűsítése
Kölcsön összege: 149.000.000 Ft

A vállalkozás a gazdasági helyzet, az ukrán-orosz háború következtében kialakult finanszírozási és energetikai válság miatt támogatási igényt nyújtott be a GINOP-8.3.5-18/B Hitelcél a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében. A projekt megvalósítása során igényelt finanszírozás a jelenlegi kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt vált szükségessé, hogy a Cég biztosítani tudja likviditását, a készleteinek finanszírozása pedig zökkenőmentes legyen.

Elérhetőségeink

Juhászvin Kft.
3300 Eger, Kőlyuki Pincesor 35.
Pincészet: +36 20 215 1608
Borkóstolásra Bejelentkezés: borkostolo@juhaszvin.hu
Palackozó és Raktár
3394 Egerszalók, Posta u. 2.

Titkárság, Értékesítés: +36 70 365 8239, +36 20 960 4099
Email: info@juhaszvin.hu

Kereskedelem
Kalán Sándor +36 30 958 3272 Email: kalan.sandor@juhaszvin.hu
Vályi Katalin +36 30 732 3287 Email: valyi.katalin@juhaszvin.hu

Budapesti Bornagyker és WebShop
Gali Tamás +36 30 316 1751 Email: juhaszvin@jackandwine.hu Web: www.jackandwine.hu/webshop