WINE BAR&SHOP – SZÉPASSZONY-VÖLGY

BOR BÁRUNK KELLEMES FELFRISSÜLÉST BIZTOSÍT A SZÉPASSZONY-VÖLGYBE LÁTOGATÓKNAK KLASSZIKUS ÉS PRÉMIUM BORAINKKAL.

A WINE BAR & SHOPRÓL

2022. júliustól az egri pincevárosban, a Szépasszony-völgyben is megtalálhatóak vagyunk „Juhász Testvérek Pincészete Wine Bar & Shop” néven. A jól ismert tételek mellett szeretnénk bemutatni teljes portfóliónkat, prémium tételeinket és még többet a dűlőinkről, borvidékünkről.

Boraink mellé, kézműves, helyi sajtokból készült sajttálakkal, szarvaspástétommal és frissensült bagettel várunk mindenkit.

ÍZELÍTŐ EGY BORKÓSTOLÓBÓL

A jól ismert Szépasszony-völgy egy ikonikus hely egy egri borkóstolóhoz.

A Juhász Wine Bar borkóstoló menete szerint egy könnyed pezsgővel nyitjuk meg a négy tételes borkóstolót. Ezt követően vendégeink megkóstolnak egy Egri Csillagot, amely egy egyre népszerűbb fehér egri házasítás, amit az Egri Bikavér fehér párjának szántunk. Gyümölcsös, zamatos fehérbor, amely kötelező eleme minden egri borkóstolónak. Természetesen, ha nálunk jár, akkor nem érdemes kihagyni, hogy megkóstolon egy Juhász rosét de az alap tartalmaz egy másik nagy közönségkedvencet, hisz a kóstolócsomagban egy syrah-ból készült rosé is van. Zárásként, családunk legértékesebb dűlőiről származó vörös bikavér házasítást mutatjuk be. Az Egri Bikavér Premium Selection már-már fekete színű, elképesztő beltartalommal, íz- és illatjegyekkel bíró vörösbor, melyet egész biztosan imádni fog.

A borkóstoló mellé érdemes borkorcsolyát is kérni, ami sok minden lehet, ezért ezt érdemes előre egyeztetni bárunk személyzetével. Többek között füstölt padlizsánkrém, magvas dijoni mustárral, vörösboros-áfonyás szarvaspástétom, vagy pedig szilvásváradi capris-citrusos pisztráng krém opciók közül választhatnak vendégeink, amelyekhez frissen sült bagett is jár. Ha valami laktatóbbra vágynak, akkor pedig egy kiadós hidegtálat is rendelhettek a Juhász Testvérek Pincészete Wine Bar szépasszony-völgyi borkóstolója mellé Egerben.

Cím: Eger, Szépasszony-völgy 38.
Telefonszám +36 20 396 21 83

forgóeszköz finonszírozás

Project azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B
Kedvezményezett neve: JUHÁSZVIN Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Mikro kis és középvállalkozások technologiai korszerűsítése
Kölcsön összege: 149.000.000 Ft

A vállalkozás a gazdasági helyzet, az ukrán-orosz háború következtében kialakult finanszírozási és energetikai válság miatt támogatási igényt nyújtott be a GINOP-8.3.5-18/B Hitelcél a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében. A projekt megvalósítása során igényelt finanszírozás a jelenlegi kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt vált szükségessé, hogy a Cég biztosítani tudja likviditását, a készleteinek finanszírozása pedig zökkenőmentes legyen.

Elérhetőségeink

Juhászvin Kft.
3300 Eger, Kőlyuki Pincesor 35.
Pincészet: +36 20 215 1608
Borkóstolásra Bejelentkezés: borkostolo@juhaszvin.hu
Palackozó és Raktár
3394 Egerszalók, Posta u. 2.

Titkárság, Értékesítés: +36 70 365 8239, +36 20 960 4099
Email: info@juhaszvin.hu

Kereskedelem
Kalán Sándor +36 30 958 3272 Email: kalan.sandor@juhaszvin.hu
Vályi Katalin +36 30 732 3287 Email: valyi.katalin@juhaszvin.hu

Budapesti Bornagyker és WebShop
Gali Tamás +36 30 316 1751 Email: juhaszvin@jackandwine.hu Web: www.jackandwine.hu/webshop